Σεμινάριο Taiji Fundamentals Qigong

Δημοσιεύτηκε από τον/την Έλσα Κασάπογλου στις

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ
TAIJI FUNDAMENTALS QIGONG
17 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2022

Με μια ματιά:

Ημερομηνία: 17/4/2022
Ώρα: 10:00 – 13:30
Κόστος συμμετοχής : 30 €
Κράτηση θέσης: έως 13/4/2022
Χώρος διεξαγωγής: Λιπάσματα

Την Κυριακή 17 Απριλίου σας καλώ να εργαστούμε εντατικά σε βάθος πάνω στο Taiji Fundamental Qigong (Τσι Γκονγκ των θεμελιωδών του Τάι Τσι) – ένα ολοκληρωμένο σύστημα ασκήσεων που απευθύνεται εξίσου σε μαθητές του Τάι Τσι αλλά και μη. Τα οφέλη του συστήματος είναι πολλά για όλους όσους το εξασκούν. Σε σωματικό επίπεδο αυξάνει σημαντικά την ευλυγισία, τη δύναμη, και την ενέργεια, βελτιώνει τη στάση, το συντονισμό των κινήσεων, την αντοχή, την ισορροπία και τη σταθερότητα.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ

Η διάρκεια του σεμιναρίου θα είναι η ίδια δηλαδή 3 ώρες, με 2 μικρά διαλείμματα ενδιάμεσα. Θα ξεκινήσει στις 10:00 το πρωί και θα ολοκληρωθεί περίπου στις 13:30.

ΥΛΗ

Η ύλη που θα καλύψουμε αφορά και τα τρία μέρη του Φανταμένταλ Τσι Γκονγκ, θα κάνουμε διορθώσεις και θα δούμε τη σύνδεση των κινήσεων με τις θεμελιώδης αρχές και τις ενέργειες του Τάι Τσι. Διαβάστε πληροφορίες για το συγκεκριμένο Τσι Γκονγκ

ΠΟΙΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ

Το σεμινάριο απευθύνεται:

  • σε όλα τα επίπεδα των μαθητών.
  • σε άτομα που έχουν αφήσει τα μαθήματα για κάποιο διάστημα και θέλουν να θυμηθούν τα θεμελιώδη ή να επιστρέψουν στα μαθήματα μας.
  • και σε όσα άτομα δεν γνωρίζουν το συγκεκριμένο τσι γκονγκ καθώς είναι εύκολο να ακολουθήσει κάποιος τις κινήσεις.
ΧΩΡΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ

Το σεμινάριο θα γίνει σε εξωτερικό χώρο όπως και τα μαθήματα μας. Καιρού επιτρέποντος θα γίνει στα Λιπάσματα που έχει υποδειγματικά καθαρές τουαλέτες, καφετέρια για σνακς και νερό και χώρο για ξεκούραση.

ΚΟΣΤΟΣ

Το κόστος συμμετοχής είναι 30€ το άτομο, με δυνατότητα να γίνει ειδική τιμή σε περίπτωση ανεργίας(επικοινωνήστε μαζί μου σχετικά).

ΚΡΑΤΗΣΗ ΘΕΣΗΣ

Προσοχή! Θα πρέπει το αργότερο μέχρι την Τετάρτη 13 Απριλίου, να δηλώσετε τη συμμετοχή σας στο 6974204955, και να κατοχυρώσετε τη θέση σας με μια προκαταβολή.
Εάν δεν έρθετε στο σεμινάριο η προκαταβολή δεν επιστρέφεται.
Σε περίπτωση που δεν υπάρχουν αρκετές συμμετοχές το σεμινάριο δεν θα γίνει, και θα επιστραφούν οι προκαταβολές.

Κατηγορίες: Σεμινάρια