Δωρεάν μαθήματα Τάι Τσι στο Πάρκο 2019

Δημοσιεύτηκε από τον/την Έλσα Κασάπογλου στις

Από την εποχή που το Energy Tai Chi Chuan ήταν ακόμα στα όνειρα μου, θέλοντας να δώσω ευκαιρία σε όσο το δυνατόν περισσότερους να γνωρίσουν το Τάι Τσι Τσουάν, κάθε καλοκαίρι συμμετέχω στο πρόγραμμα “Τάι Τσι στο Πάρκο”, με δωρεάν ανοιχτά μαθήματα, σε πάρκα της Αθήνας.

Για τρίτη χρονιά φέτος με το Energy Tai Chi Chuan, το ραντεβού μας θα είναι και πάλι στο μικρό αλλά φιλόξενο Άλσος Βώκου που βρίσκεται στα σύνορα Πειραιά και Νίκαιας (Δείτε στο χάρτη δεξιά).

Ξεκινώντας από την Πέμπτη 6 Ιουνίου 2019, τα μαθήματα θα γίνονται κάθε Πέμπτη 19:00 – 20:00, έως και την Πέμπτη 11 Ιουλίου 2019. Θα σας περιμένω λοιπόν, να κάνουμε Τάι Τσι και Τσι κόνγκ, και να νιώσουμε την ευεργετική επίδραση τους στο σώμα και τη ζωτική μας ενέργεια (qi/chi) .
Φορέστε άνετα ρούχα, πάρτε μαζί νεράκι και το κέφι σας και ελάτε.

Για πληροφορίες και συμμετοχή:
6974204955
https://www.facebook.com/events/349144072408653/

Λίγα λόγια για το πρόγραμμα

Για έβδομη συνεχόμενη χρονιά ο Πανελλήνιος Οδηγός Πολεμικών Τεχνών διοργανώνει το θεσμό “Τάι Τσι στο Πάρκο”, ανοιχτά και δωρεάν μαθήματα της κινεζικής πολεμικής τέχνης/θεραπευτικής άσκησης Τάι Τσι Τσουάν, σε διάφορα σημεία της Ελλάδας σε συνεργασία με τις κατά τόπους σχόλες και τους δασκάλους του Οδηγού. Τα μαθήματα θα γίνονται τους μήνες Ιούνιο και Ιούλιο 2019 και όλοι οι ενδιαφερόμενοι (απλοί περαστικοί, ασκούμενοι ήδη στο Τάι Τσι Τσουάν ή σε κάποια άλλη πολεμική τέχνη κ.λπ.), ανεξαρτήτως ηλικίας ή σωματικών ικανοτήτων θα μπορούν να συμμετέχουν στο συγκεκριμένο πρόγραμμα δωρεάν.