Καλοκαιρινά μαθήματα Τάι Τσι & Τσι Γκονγκ

Δημοσιεύτηκε από τον/την Έλσα Κασάπογλου στις

Έναρξη νέου τμήματος εισαγωγικών μαθημάτων

Το καλοκαίρι είναι πάντα μια εξαιρετική εποχή για να βάλουμε το σώμα μας σε κίνηση και να το ενεργοποιήσουμε μετά τη νωθρότητα και την κλεισούρα του χειμώνα. Ειδικά όμως φέτος που η κλεισούρα ήταν εξαιρετικά μεγαλύτερη και επιβεβλημένη, και που μαζί της έφερε άγχος και θλίψη στους περισσότερους, η ανάγκη για κίνηση και ενεργοποίηση είναι ακόμα πιο μεγάλη.
Γι’ αυτό, αντί να περιμένουμε το κλασσικό “ραντεβού από Σεπτέμβρη”, ξεκινάμε αμέσως νέο τμήμα αρχαρίων για καλοκαίρι με υγεία και ηρεμία.

Μια τέλεια ευκαιρία για όσους θέλουν να ωφεληθούν και να ξεκινήσουν άμεσα μια διαδρομή για να βελτιώσουν την υγεία τους και να ηρεμήσουν.

Τα μαθήματα αυτά είναι μια τέλεια ευκαιρία για να βγείτε έξω από το σπίτι, να ασκηθείτε κοντά στη θάλασσα, να κινήσετε και να αυξήσετε την ενέργεια σας, και να πάρετε βαθιές ανάσες.
Είναι η ευκαιρία να δυναμώσετε σώμα και πνεύμα μέσα από τις ασκήσεις του Τάι Τσι και του Τσι Γκονγκ, και έτσι να κερδίσετε τον χρόνο της τελευταίας χρονιάς.

Τα μαθήματα γίνονται στην παραλία της Φρεαττύδας και στον Πολυχώρο των Λιπασμάτων στη Δραπετσώνα. Το μόνο που χρειάζεται κανείς είναι να βάλει ένα ζευγάρι άνετα παπούτσια, άνετα ρούχα και να έρθει στο μάθημα.

Κάντε το πρώτο βήμα! Τηλεφωνήστε για πληροφορίες και συμμετοχή στο 6974204955