Δωρεάν εισαγωγικά μαθήματα και Παρουσίαση Τάι Τσι Τσουάν

Δημοσιεύτηκε από τον/την Έλσα Κασάπογλου στις

Η νέα περίοδος μαθημάτων Τάι Τσι Τσουάν και Τσι Κονγκ 2019 – 2020 στο Energy Tai Chi Chuan ξεκινάει για τους αρχάριους την τελευταία εβδομάδα του Σεπτέμβρη με μια σειρά 3 δωρεάν εισαγωγικών μαθημάτων κατάλληλα για όσους θέλουν να έχουν μια πρώτη επαφή με τις Κινέζικες αυτές τέχνες, αλλά και μια παρουσίαση τους από τους μαθητές της σχολής.

Τα 3 δωρεάν μαθήματα θα γίνουν την Τρίτη 24/9, την Πέμπτη 26/9 το απόγευμα στις 18:30 και Σάββατο 28/9 πρωί στις 11:30. Τα μαθήματα έχουν διάρκεια μία ώρα και είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να γνωρίσετε, να δοκιμάσετε, και να έχετε μια πρώτη προσωπική εμπειρία για τις τέχνες του Τάι Τσι και του Τσι Κονγκ. Φυσικά δεν είναι δεσμευτικό να παρακολουθήσετε και τα τρία μαθήματα.

Η Παρουσίαση θα γίνει το Σάββατο 21/9 στις 11:30. Οι μαθητές της σχολής κι εγώ θα παρουσιάσουμε το Τάι Τσι Τσουάν στην πλατεία Παπανικολή (μπροστά από το Ναυτικό μουσείο). Μετά την παρουσίαση, θα μπορείτε να εξασκηθείτε μαζί μας σε μια σειρά απλών ασκήσεων Τσι Κονγκ.

Μαθαίνοντας την ήπια πολεμική τέχνη του Τάι Τσι Τσουάν, και τις ασκήσεις Τσι Κονγκ χαλαρώνετε, αυξάνετε τη ζωτική σας ενέργεια, βελτιώνετε την ισορροπία σας, και τη γενικότερη υγεία. Η ήπια εξάσκηση που προσφέρουν στο σώμα είναι κατάλληλη για όλες τις ηλικίες και κάθε φυσική κατάσταση. Μην το σκέφτεστε λοιπόν απλά ελάτε, είστε όλοι καλεσμένοι να συμμετέχετε.

Για τα μαθήματα το μόνο που χρειάζεται είναι να φοράτε ρούχα που να σας επιτρέπουν να κινηθείτε άνετα, και να έχετε μαζί σας ένα ζευγάρι παντόφλες/σαγιονάρες για να κυκλοφορείτε στο χώρο της σχολής, καθώς το μάθημα το  κάνουμε σε τατάμι ξυπόλυτοι ή με κάλτσες (ανάλογα τον καιρό).

Για δηλώσεις συμμετοχής και οποιαδήποτε πληροφορία παρακαλώ να επικοινωνήσετε μαζί μου.

Τα κανονικά μαθήματα για τους νέους αρχάριους μαθητές της σχολής θα ξεκινήσουν την Τρίτη 1 Οκτωβρίου απόγευμα και Τετάρτη 2 Οκτωβρίου πρωί. Το αναλυτικό πρόγραμμα των μαθημάτων μπορείτε να το βρείτε εδώ .