Μαθήματα Ται Τσι Τσουάν 2018 για αρχάριους

Δημοσιεύτηκε από τον/την Έλσα Κασάπογλου στις

Η νέα περίοδος μαθημάτων Ται Τσι Τσουαν και Τσι Κονγκ 2018 – 2019 στο Energy Tai Chi Chuan ξεκινάει πολύ σύντομα.

Τα Σάββατα 15, 22, και 29 Σεπτεμβρίου στις 11:30 με 12:30 το πρωί, θα γίνουν 3 Δωρεάν Μαθήματα – Παρουσιάσεις για αρχάριους μαθητές κατάλληλα για όσους θέλουν να έχουν μια πρώτη επαφή με τις Κινέζικες αυτές τέχνες.

Μπορεί να έχετε διαβάσει για το Τάι Τσι Τσουάν άρθρα σαν αυτό, ή να σας έχει μιλήσει για αυτή την τέχνη κάποιος φίλος που ήδη τη μαθαίνει, ή ακόμα να σας το έχει συστήσει κάποιος γιατρός για να βελτιώσετε την υγεία σας. Όπως και να έχει ο καλύτερος τρόπος να αποφασίσετε αν θέλετε να μάθετε, είναι να έχετε μια πρώτη βιωματική επαφή με την τέχνη αυτή.

Τα 3 αυτά δωρεάν μαθήματα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία λοιπόν να τη γνωρίσετε, να τη δοκιμάσετε, και να έχετε μια πρώτη προσωπική εμπειρία. Φυσικά δεν είναι δεσμευτικό να παρακολουθήσετε και τα τρία Σάββατα, ούτε να συνεχίσετε. Είστε όλοι καλεσμένοι να συμμετέχετε, μην το σκέφτεστε λοιπόν απλά ελάτε.

Για τα μαθήματα το μόνο που χρειάζεται είναι να φοράτε ρούχα που να σας επιτρέπουν να κινηθείτε άνετα, και να έχετε μαζί σας ένα ζευγάρι παντόφλες για να κυκλοφορείτε στο χώρο της σχολής, καθώς το μάθημα το  κάνουμε στο τατάμι και θα είμαστε ξυπόλυτοι ή με κάλτσες ανάλογα τον καιρό.

Για δηλώσεις συμμετοχής και οποιαδήποτε πληροφορία παρακαλώ να επικοινωνήσετε μαζί μου.

Τα κανονικά μαθήματα για τους νέους αρχάριους μαθητές της σχολής θα ξεκινήσουν την Τρίτη 2 Οκτωβρίου, και το αναλυτικό πρόγραμμα των μαθημάτων μπορείτε να το βρείτε εδώ .

—————-

*Η φωτογραφία είναι από το σεμινάριο σεμινάριο των αρχαρίων που έγινε στον Βοτανικό Κήπο την άνοιξη του 2018

Κατηγορίες: Μαθήματα